Schoolwerkstuk over Het Aardbeienland

     

Wil je een werkstuk maken over aardbeien of over Het Aardbeienland dan ontdek je hier over enige tijd alle informatie met betrekking tot de populairste en lekkerste kleinfruitsoort.

Er is zoveel over te vertellen, bijvoorbeeld, hoe leg je een aardbeientuintje aan, hoe kweek jezelf aardbeien, het leven van de aardbeienplant, welke soorten planten kies je, moeten aardbeienplanten veel zon hebben, maar ook:

Hoe is Het Aardbeienland ontstaan? Waarom een heel themapark over aardbeien? Enz.

Het Aardbeienland is en blijft in beweging. De aardbeienteelt zelf is ook een proces waarin letterlijk beweging zit. Het vraag wel aandacht en zorg om te komen tot een rijke oogst van deze lekkere heerlijkheden.

De eerste stap (de aankondiging) is gezet. Het verder vormgeven van deze pagina, zodat het kan leiden tot prachtige schoolwerkstukken, volgt binnenkort. Kun je niet zolang wachten, dan mag je alvast een berichtje mailen naar Het Aardbeienland. Wij zijn altijd bereid om informatie op te sturen. Dit brengt echter wel kosten (brochures/het verzenden) met zich mee. Die bedragen EURO 9,50 en graag dit bedrag  vooraf over maken op rekening NL19RABO0120411245. Hierna ontvang je een heleboel gegevens welke je kunnen helpen met het slagen van het werkstuk.

Veel plezier en succes!