default-header

Themapark

Je bent van harte welkom in ons sprookjesachtige themapark. In het overdekte deel  (de kas) is een aardbeiensprookjesbos, een aardbeiendroomwereld en een kabouterdorpje te zien. Ook zie je een bijzondere collectie van spullen waar een aardbei op afgebeeld is. Deze collectie is met veel liefde en passie verzameld en uitgestald in vitrines. Kom kijken en laat je onderdompelen in een wereld vol aardbeien.

Het is niet mogelijk zelf aardbeien te plukken! 

Luuk Lenders componeerde speciaal voor ons prachtige muziek. In elke gang van onze tunnel is sfeervolle muziek te horen. Kom luisteren, en laat je bekoren!

Op dit moment zijn onze kabouters,  hard aan het werk in onze tuinen. Het kabouterbos en de helft van de tuinen zijn geopend. De andere helft van de tuin en het bos is gesloten vanwege de renovatie!

Honden zijn toegelaten, mits ze aangelijnd worden en onze andere gasten er geen last van hebben.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het park? Volg ons dan via Facebook!

Leuk voor gezinnen met jonge kinderen!
  • Aardbeiensprookjes
  • Aardbeiendroom
  • Aardbeiengeluk
  • Vitrines vol aardbeiendecoraties
  • Zonnig terras
Tickets bestellen

Puzzeltochten

Voor €1,25 kun je een puzzeltocht kopen die je  met het hele gezin op kunt lossen.  Het is een zoektocht naar bordjes waarop leuke aardbeienweetjes te vinden te zijn. Deze bordjes zijn heel goed verstopt. Komen jullie ook puzzelen?

 

 

Voor de kinderen

Kom spelen! We hebben een park vol hoekjes en gangetjes waar je in kunt kruipen. Hoor van de kabouters hoe je voor een aardbeienplant moet zorgen, maak samen met je ouders of je vriendjes een puzzeltocht en klim op de tractor. Kom genieten van de sprookjesachtige sfeer!

Themapark
Themapark