default-header
HomeOver het parkThemapark (plukken is niet mogelijk)

Themapark (plukken is niet mogelijk)

Je bent van harte welkom in ons sprookjesachtige themapark. Onze koningin leeft in een droomwereld en heeft deze door de kabouters laten bouwen. Sommige kabouters zijn nog steeds aan het uitrusten van al dit harde werken. Andere kabouters zijn druk aan het werk in onze aardbeientuin. Aard de Bijenhouder zorgt dat er goed voor onze bijen wordt gezorgd. Hij heeft zelfs een heus hotel gebouwd. Helaas is er een en ander verouderd in ons park, wij hopen snel te beginnen aan de bouw van de kas van de toekomst. In afwachting hiervan zijn onze aardbeienkassen en is het plukveld leeg. Het zelf plukken van aardbeien is dit seizoen niet mogelijk! Hopelijk tot snel!

Voor Jong en Oud!
  • Aardbeientuin
  • Kabouterbos
  • Aardbeiensprookjes
  • Aardbeienbos
  • Aardbeiendroom
  • Aardbeiengeluk
  • Aardbeienmonster
  • vitrines vol aardbeiendecoraties
Tickets bestellen

Puzzeltochten

Aan de kassa kun je voor €1,20 leuke puzzeltochten kopen. Sommige puzzels leiden je door het hele park. De kinderen rennen vrolijk voorop  en zoeken naar alle aardbeien- of boterhammenborden. De ouders lezen informatieve teksten en vullen alles in. Vergeet niet om onderweg te genieten van al het moois wat je tegenkomt!

Motregent het? Dan hebben we ook een puzzeltocht die je binnen op kunt lossen. Als het echt hard regent is het ook in het overdekte deel niet erg prettig.

Speciaal voor kinderen van 8 – 10 jaar hebben we de kabouterrebus. Denk je nu, ik te groot voor kabouters? Dan dagen wij je uit. Deze puzzel is echt niet te makkelijk.

Voor volwassen zonder kinderen is er een super moeilijke puzzeltocht beschikbaar. Slechts de helft van de mensen die hieraan beginnen krijgt deze puzzel opgelost. Ga jij deze uitdaging aan?

 

Voor de kinderen

Kom spelen! We hebben een park vol hoekjes en gangetjes waar je in kunt kruipen. Ren over het land, hoor van de kabouters hoe je voor een aardbeienplant moet zorgen, maak samen met je ouders of je vriendjes een puzzeltocht en klim op de tractor. Kom genieten van de sprookjesachtige sfeer! Enne, niet bang zijn voor het monster, hij zit op het eiland opgesloten en wordt bewaakt door de aardbeienelfjes.

Themapark (plukken is niet mogelijk)