default-header

Winkel

De winkel ligt boordevol verse aardbeien.  We hebben dagelijks  een zoet soort, speciaal voor ons geteeld. Marcel van Brookberries zorgt hiervoor. Ook hebben we heerlijke bramen.

Dagelijks krijgen wij verse asperges van Martens aangeleverd.

Lekker bij de aardbeiendessertwijn of met een likeurtje van de ambachtelijke stoker Willem Veldman.

Imkerij Cox heeft onze winkel gevuld met zoete honing. En Ceciel heeft een blauwe bessenhoek gevuld met bijzondere producten. Raspberry-Max maakte een roze hoek waarin frambozenspecialiteiten zijn uitgestald. We hebben thee van tante Sien, aarbeiendessertwijn, en heerlijke fruitchocolade. Kom maar eens kijken!

Winkel
  • verse aardbeien
  • verse asperges
  • aardbeienplantjes
  • streekproducten
  • de allerleukste cadeaus

In de tuin aan het werken? Je kunt nu al aardbeienplantjes zetten. We hebben Sonata’s, dat is een zoete aardbei die 6-8 weken vruchten geeft. Maar we hebben natuurlijk ook doordragers. Deze zijn leuk voor de kinderen. Daar kun je de hele zomer van plukken.

Kom eens rondkijken en laat je verrassen door ons vernieuwde assortiment. Neem een origineel cadeautje mee naar huis. Voor een ander of ben gewoon lief voor jezelf! En als je jezelf dan toch eens verwend, plof dan na al dat winkelen op ons terras om onder het genot van een kopje koffie lekker uit te rusten voor de terugweg!

Winkel