default-header

Winkel

De winkel ligt boordevol verse aardbeien. Zaterdag hebben we weer Lambada’s. Een super zoete zachte aardbei, speciaal voor ons geteeld. Marcel van Brookberries zorgt dat we dagelijks de lekkerste soorten aardbeien in onze winkel hebben liggen. Dit weekend ligt de Magnum in onze winkel. Een aardbei met een stevigere beet. Uitermate geschikt voor op de vlaai en goed houdbaar!

Dagelijks krijgen wij verse asperges van Martens aangeleverd. Je kunt direct wat ham meenemen. Rob Wagenaar levert onder andere een echte aspergekaas. Lekker bij de aardbeiendessertwijn of met een likeurtje van de ambachtelijke stoker Willem Veldman.

Imkerij Cox heeft onze winkel gevuld met zoete honing. En Ceciel heeft een blauwe bessenhoek gevuld met bijzondere producten. Raspberry-Max maakte een roze hoek waarin frambozenspecialiteiten zijn uitgestald.

Winkel
  • verse aardbeien
  • verse asperges
  • aardbeienplantjes
  • streekproducten
  • de allerleukste cadeaus

In de tuin aan het werken? Je kunt nu al aardbeienplantjes zetten. We hebben Sonata’s, dat is een zoete aardbei die 6-8 weken vruchten geeft. Maar we hebben natuurlijk ook doordragers. Deze zijn leuk voor de kinderen. Daar kun je de hele zomer van plukken.

Kom eens rondkijken en laat je verrassen door ons vernieuwde assortiment. Neem een origineel cadeautje mee naar huis. Voor een ander of ben gewoon lief voor jezelf! En als je jezelf dan toch eens verwend, plof dan na al dat winkelen op ons terras om onder het genot van een kopje koffie lekker uit te rusten voor de terugweg!

Winkel